Winkelen bij NAIS 

NAIS maakt met veel zorgvuldigheid en aandacht unieke handgemaakte producten van tweedehands stoffen. Tweedehands stoffen bieden oneindig veel mogelijkheden. Daarom maken we bij NAIS nieuwe producten van bestaande stoffen die we via kringloopbedrijf GoudGoed binnenkrijgen.

Retour?

Ben je toch niet tevreden met je artikel, stuur dan binnen 2 weken een mail naar info@ditisnais.nl. Geef aan om welk artikel het gaat, noem het ordernummer en de reden waarom je niet tevreden bent. Stuur je vervolgens het artikel binnen 14 dagen naar ons terug. Terugsturen gaat op eigen rekening.

Vermeld wel ons mailadres op je pakket voor het geval je pakket bij een pakketpunt terechtkomt. Je krijgt van ons een mail als het pakket ontvangen is.

Binnen 10 werkdagen na ontvangst van het pakket ontvang je doorgaans het aankoopbedrag terug.

NAIS behoudt zich het recht voor het aankoopbedrag niet (volledig) te vergoeden als het artikel niet in dezelfde staat is als waarin het is verstuurd of als het buiten de afgesproken termijn is verstuurd.

Zolang je artikel nog niet is verzonden kun je nog annuleren. We mailen je als de annulering gelukt is. NAIS verwerkt je annulering en betaalt je het reeds betaalde aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug.

 

Verzending
Kies je voor verzending, dan zijn de verzendkosten €6,95. We verzenden de producten binnen 3 tot 5 werkdagen. 

 

Bezorging

Je bestelling wordt verzonden met PostNL. Het gaat om handgemaakte producten. We geven daarom in de bevestiging van de bestelling aan, wanneer het artikel wordt verzonden en wanneer aflevering te verwachten is.

Wanneer de bestelling is verzonden ontvang je een mail van PostNL met daarin jouw Track & Trace code. Op de dag van levering is via deze code een tijdvak zichtbaar waarbinnen de levering zou moeten plaats vinden. 

 

Afhalen

Je kunt natuurlijk ook je bestelling bij ons af halen. Dit kan op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Je ontvangt een email zodra je bestelling klaar ligt voor afhaling. Dit is doorgaans binnen 24 uur. 
Het afhaaladres is Kringloopwinkel GoudGoed Damsterdiep 269, 9713 EE Groningen. 

Heb je vragen over de bestelling? Stuur ons een mailtje.

 

Bekijk hier onze algemene voorwaarden

DIT IS NAIS

CONTACT

info@ditisnais.nl
06 249 545 63
(Mirjam Schepel, projectleider)

Damsterdiep 269
9713 EE Groningen

onderdeel van

Share This